Fredrika Östgren

Projektledare

Mer om Fredrika

Jag arbetar på Tenant & Partner sedan januari 2022. I min roll som projektledare är jag främst verksam inom affärsområdet Etablering där jag hanterar hyresgästens alla frågor från det att hyreskontraktet är signerat till dess att inflyttningen är klar. Det innebär exempelvis att säkerställa att lokalen byggs enligt avtal vid ny- eller ombyggnation, att stötta vid upphandling av tekniska installationer, att handla upp inredning, planera och samordna flyttar så att både nytt och befintligt hamnar rätt.

För mig är ingen arbetsdag den andra lik, det är alltid full fart framåt och jag får möjlighet att utvecklas kontinuerligt både i min yrkesroll och som person. Det roligaste med mitt jobb är alla människor jag får träffa, att lära känna nya kunder och få en inblick i hur deras verksamheter fungerar, att vara delaktig och bidra till att skapa ett inspirerande och meningsfullt arbetsliv för våra kunder och att få göra det tillsammans med mina fina, engagerade och kompetenta kollegor.

När jag inte arbetar umgås jag gärna med familj och vänner, reser, tränar eller hänger med hunden på långpromenad. Inredning är ett stort intresse och jag och min man har många (ibland alltför många) projekt på gång både hemma i stan och på vårt landställe i nordvästra Skåne, där jag för övrigt gärna tillbringar så mycket tid som möjligt.