Camilla Hallberg

Mer om Camilla

Jag arbetar som projektledare på Tenant & Partner sedan 2022 och är certifierad inom IPMA sedan 2018, jag utgår från vårat kontor i Göteborg men har många pågående projekt på andra ställen i Sverige. Det roligaste med mitt jobb är att få träffa så otroligt många kompetenta människor – dels genom olika nätverk men också genom alla projekt jag har förmånen att få arbeta med.

På Tenant & Partner är jag framför allt verksam inom affärsområdet Etablering där jag mestadels fungerar som övergripande projektledare och hyresgästombud från det att hyreskontraktet är signerat tills att inflyttningen är klar. Jag har det övergripande ansvaret för tid- och budget, mål och effekter och tillsammans med ett projektteam och kunden ser vi till att färdigställa lokalen enligt avtal vid ny- eller ombyggnation. Jag sköter upphandling av tekniska installationer såsom IT, AV och säkerhet till att köpa in inredning. Jag ser till att alla väggar målas i rätt kulör och att både nya och befintliga möbler hamnar rätt. I alla mina projekt har vi tillsammans alltid ett stort fokus på hållbarhet - ekonomiskt, socialt och planetärt, allt för att minimera våra avtryck och bidra till en bättre miljön.

Tenant & Partner är ett företag med en fin företagskultur. Vi som arbetar här är otroligt kompetenta och engagerade. Det är stort fokus på vårt fysiska och psykiska mående – vi har flera träningspass inplanerade tillsammans varje vecka och får gå kurser i både självledarskap och mindfulness. Vårt gemensamma mål är att alla ska må bra på jobbet. På fritiden tycker jag om att umgås med min familj och vänner, går ofta och gärna på konserter. Jag är väldigt aktiv och tränar varje dag. Spelar mycket golf på vår och sommar blandat med promenader, löpning, yoga och gymmet. Höst och vinter blir det en del Padel. Resa är något jag gjort sen jag var liten, gärna till värmen med sol och bad, blandat med träning såklart.

Vi ses! Varma hälsningar, Camilla