Vi välkomnar en ny medarbetare

Vi är glada att kunna välkomna Heléne Premler i rollen som fastighetskonsult. Heléne kommer att ingå i kompetensgruppen Tenant Representation där hennes huvudsakliga fokus kommer att vara rådgivning för kommersiella hyresgäster. Hon har studerat till civilekonom och har en mångårig bakgrund inom fastighetsbranschen. Nu närmast arbetade hon som rekryteringskonsult inom fastighet på Fasticon kompetens och dessförinnan som fastighetsmäklare under ett flertal år. När Heléne inte arbetar ligger skidåkning och skärgården henne varmt om hjärtat.

Vad fick dig att söka dig till Tenant & Partner?

Jag har känt till Tenant & Partner under många år och det har alltid varit en positiv känsla ”on top of mind”. När jag gjorde lite mer research var det flera saker som tilltalade mig. Bolaget kändes professionellt, nytänkande, modernt, energifyllt, positivt och engagerat. Man har ett otroligt bra koncept och helhetslösning i form av Performing Workplaces. Så när möjligheten dök upp för mig hos Tenant & Partner, med en otroligt spännande roll, var saken klar. Nu när jag har arbetat här i 1,5 vecka förstår jag dessutom på riktigt att det inte är en tillfällighet att Tenant & Partner har utsetts till en av Europas bästa arbetsplats av Great Place To Work.

Vad hoppas du kunna tillföra i din roll här hos oss?

Jag hoppas att jag kan tillföra bra saker, kanske ur ett annat perspektiv, med min mångåriga erfarenhet av att arbeta som konsult och i en rådgivande funktion.

Hälsa och välmående är en naturlig del av vår företagskultur. Vad är välmående för dig?

Välmående för mig är mycket, men arbetsmässigt är det att driva framåt, hitta lösningar och att på vägen få skratta mycket tillsammans!

Sist men inte minst – varmt välkommen Heléne. Vi hoppas att du ska trivas hos oss!

Nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta på Tenant & Partner? Besök gärna vår karriärsida där ett urval av våra medarbetare berättar mer.

Så lyckas du med ett hälsofrämjande ledarskap  Vad innebär en välmående arbetsplats? Kostnadsfri guide