Vi hälsar fem nya kollegor varmt välkomna

En mycket stor efterfrågan på vårt erbjudande har bidragit till att vi under hösten rekryterat ett flertal nya medarbetare till kontoret i Stockholm.

Inom flyttprojektledning har vi kompletterat med en resurs, Anders Karlsson, som närmast kommer från Stratsys där han primärt arbetat som kundansvarig och projektledare.

Vårt team inom Workplace Strategy har förstärkts med Evelien Plijter. Evelien kommer närmast från konsultbolaget YNNO där hon arbetat i en rad olika arbetsplatsstrategi- och förändringsprojekt.

Vi förstärker även vårt ekonomiteam med Magnus von Heideman som tidigare arbetat som ekonom på Naturskyddsföreningen.

Senast i raden är Robert Wiktorin och Karin Pahlman. Robert förstärker Tenant representation-kompetensgruppen i rollen som fastighetskonsult. Han kommer närmast från en projektledarroll på Cresnia. Karin lämnar Tovatt Architects & Planners AB för att ingå i vårt etableringsteam i rollen som ansvarig för eftermarknad för inredning.

Vi är nöjda att vi lyckats knyta till oss dessa fantastiska medarbetare och hälsar dem varmt välkomna till oss!

Tillsammans skapar vi ett inspirerande och meningsfullt arbetsliv. En presterande arbetsplats skapar engagemang, är effektiv, bidrar till högre produktivitet och främjar hälsa och välmående. Vi vill bli ännu fler i Stockholm och Göteborg. Just nu har vi följande lediga tjänster.

Därför påverkar arbetsplatsen effektiviteten  Nöjdare medarbetare är mer effektiva! Kostnadsfri guide
  • Övrigt
  • 2020-04-21

Tenant & Partner åter på prispallen när Sveriges bästa arbetsplatser korats!

För trettonde året i rad har Tenant & Partner blivit utsedd till en av Sveriges bästa arbetsplatser, vi är lite extra stolta över att åter vara tillbaka på prispallen med årets 3:e-plats! Great Place To Work®, världens största arbetsplatsstudie, kartlägger medarbetarnas upplevelse av rättvisa, trovärdighet, respekt, stolthet och kamratskap på arbetsplatsen. Tacksamhet I slutet av […]

  • Arbetsplats
  • Hållbarhet
  • Nytänkande
  • Övrigt
  • 2020-02-04

Hälsa på arbetsplatsen – Tenant & Partner tilldelas internationell utmärkelse

Under 2019 har vi på Tenant & Partner certifierat vårt Stockholmskontor enligt Fitwel, en världsledande certifieringsmetod för hälsofrämjande arbetsplatser. Nu kan vi stolt meddela att vi blivit certifierade med högst poäng i Sverige vilket resulterat i 2 av 3 stjärnor och en internationell utmärkelse! Fitwel är baserat på 3000 studier inom hälsa och har fokus […]