Vi välkomnar arbetsplatsstrategen Linus Vesander


<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Vi välkomnar arbetsplatsstrategen Linus Vesander</span>

Efter en masterexamen i ekonomi från Örebro Universitet började Linus Vesander sin jobbkarriär inom Handelsbanken. På Handelsbanken arbetade Linus i flera olika roller som kundansvarig rådgivare till både privatpersoner och företag. Han märkte snabbt att han brann för utveckling och för att hitta nya strategier, processer och arbetssätt. Detta ledde till att Linus fick möjligheten att arbeta med organisations- och verksamhetsutveckling med ansvar för att hjälpa bankens kontorsrörelse ”in i framtiden” vad gäller arbetssätt kopplat till såväl människor som digitalisering och fysiska lokaler. De senaste tre åren har Linus arbetat som operativt ansvarig för affärsområdet rådgivning på Aspia där han även var med och drev ett effektiviserings- och förändringsprojekt.

Linus får energi av mötet med andra människor och trivs som fisken i vattnet när han får vara både strategisk och operativ. Han älskar att utveckla människor och organisationer. På Tenant & Partner kommer Linus att arbeta som arbetsplatsstrateg och förändringsledare.

Hur kom det sig att du sökte dig till Tenant & Partner?

Jag kom i kontakt med Tenant & Partner under min roll som organisations- och verksamhetvecklare på Handelsbanken och kände redan då att T&P var en lockade arbetsplats för mig. Jag lockades av företagskulturen, värdegrunden och den kompetens inom strategifrågor, projektledning och representation som jag bevittnat från ”utsidan”.  Sedan dess har jag följt T&P och efter att varit föräldraledig och funderat på livet kändes det helt rätt, berättar Linus.

Jag är övertygad om att de kompetenser som T&P erbjuder kan hjälpa organisationer att verkligen utvecklas och bli värdeskapande arbetsplatser, säger Linus.

Hur trivs du på T&P hittills?

Fantastiskt bra! Vilket gäng och vilket välkomnade. Jag känner mig redan som en i familjen och är inspirerad av alla kompetenta och positiva kollegor som jag under min första tid har fått bekanta mig med, berättar Linus.

Vad gör du på din fritid?

Umgås mycket med familj och vänner! Middagar, drycker, sportaktiviteter, musik och resor ger mig energi, säger Linus.

Har du någon dold talang?

Varför ska man dölja att man har en talang? 🙂 Oavsett så väntar jag nog fortfarande på att upptäcka den, avslutar Linus.