Tenant & Partner utsedd till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser för 11:e året i rad!

Great Place to Work har, för 16:e året i rad, korat Sveriges Bästa Arbetsplatser. Rankingen görs utifrån globalt testade utvärderingskriterier och genomförs i mer än 50 länder världen över. Detta är världens största arbetsplatsstudie av sitt slag!

Great Place to Work hjälper organisationer inom alla branscher och över hela världen att utvärdera och utveckla sin arbetsplatskultur. Med hjälp av årliga medarbetarundersökningar identifierar Great Place to Work de bästa arbetsplatserna och premierar dem med en kvalitetsutmärkelse.

Legender

Vi är glada över att vi för 11:e året i rad placerar oss på listan över Sveriges bästa arbetsplatser,  innehar utmärkelsen Legends och har en plats i GPTW Hall of Fame.

”Jag är otroligt stolt över att få vara en del av Tenant & Partner och viljan som finns här att tillsammans skapa ett inspirerande och meningsfullt arbetsliv. Det känns dock lite paradoxalt att vi nu efter 11 år i rad på listan kan kalla oss levande legender, samtidigt som det i vardagen känns som om det finns så många förbättringar att ta tag i. Men det är väl just det den här utmärkelsen visar – att vi har höga ambitioner och att vi är hållbara i vårt företagande.”

– Lisa Vik, HR Manager.

Så lyckas du med ett hälsofrämjande ledarskap  Vad innebär en välmående arbetsplats? Kostnadsfri guide
Hint-tool
  • Hållbarhet
  • Inspiration
  • Lokaler
  • 2022-05-23

Nytt hållbarhetsverktyg för interiöra miljöer – Tenant & Partner i projektet Hållbar Interiör

Tillsammans med våra kunder arbetar vi på Tenant & Partner med ett ständigt hållbarhetsperspektiv i våra projekt, därför är vi extra stolta över att vara partner i forskningsprojektet Hållbar Interiör. Nu har projektet tagit fram ett digitalt verktyg som kan hjälpa hyresgäster och inredningsarkitekter att få en förståelse för hur faktorer kopplade till interiört hållbarhetsarbete hör samman. Tenant […]