Tenant & Partner är nominerade i årets hederspris!

Vi på Tenant & Partner är väldigt stolta över att ha placerat oss i topp 10 som “Sveriges Bästa Arbetsplats” hos Great Place to Work under flera års tid. Vi jobbar hårt för att vara en attraktiv arbetsplats som utvecklar och lyfter såväl individen som gruppen. Vi strävar hela tiden efter att erbjuda en arena där människor mår bra och utvecklas – en viktig nyckel i vår framgång.

I år är vi därför extra stolta då Great Place to Work har nominerat oss i ett av årets hederspriserSharing the pride: Årets stoltaste!

Årets Stoltaste lyfter fram företag som under året på ett kreativt sätt skapat positiv uppmärksamhet kring sitt varumärke och dess plats på Great Place to Works lista över Sveriges Bästa Arbetsplatser.

Det innebär att vi som medarbetare på Tenant and Partner själva med stolthet spridit ordet om vår arbetsplats och glädjen över vår placering på listan. Vi försöker dagligen inspirera människor i vår omgivning genom vår varma och tillåtande företagskultur.

Årets gala går av stapeln den 16 mars på Cirkus i Stockholm då alla vinnare annonseras.

Är du nyfiken på att veta mer om oss, vår vision och våra framgångsfaktorer för att bli en attraktiv arbetsplats? Varmt välkommen att läsa mer här!

Därför påverkar arbetsplatsen effektiviteten  Nöjdare medarbetare är mer effektiva! Kostnadsfri guide
jonas-westerlund
  • Arbetsplats
  • Inspiration
  • Lokaler
  • Nytänkande
  • 2020-05-05

Hur ser er framtida arbetsplatsstrategi ut?

Nya tider innebär nya strategier för arbetsplatsen när medarbetarna blir mer mobila och digitala. Det viktigaste framöver är att skapa lösningar som passar fler och att empati och hållbarhet får råda när vi försöker komma så nära den perfekta arbetsplatsen som möjligt. Jonas Westerlund, ny kollega och arbetsplatsstrateg/förändringsledare på Tenant & Partner, delar här sina […]

  • Övrigt
  • 2020-04-21

Tenant & Partner åter på prispallen när Sveriges bästa arbetsplatser korats!

För trettonde året i rad har Tenant & Partner blivit utsedd till en av Sveriges bästa arbetsplatser, vi är lite extra stolta över att åter vara tillbaka på prispallen med årets 3:e-plats! Great Place To Work®, världens största arbetsplatsstudie, kartlägger medarbetarnas upplevelse av rättvisa, trovärdighet, respekt, stolthet och kamratskap på arbetsplatsen. Tacksamhet I slutet av […]