Tenant & Partner rekryterar ny medarbetare

Vi hälsar Michaela Lindén varmt välkommen till Tenant & Partner. Michaela kommer närmast från JM där hon under 7 års tid jobbade inom olika områden rörande nyproduktion av bostäder. Bland annat i rollen som projekteringsledare, biträdande projektledare och inredningsansvarig. I grunden finns en högskoleingenjörsexamen inom byggteknik och design från KTH.

På Tenant & Partner kommer Michaela främst att jobba som projektledare i etableringsfasen. Hon har redan kommit in i sin roll och jobbar för fullt i pågående projekt där hon brinner för nöjda kunder och att ha roligt på jobbet.

Utanför jobbet gillar Michaela all typ av träning och prioriterar ett aktivt liv, gärna tillsammans med sin man och deras två barn. Ett stort socialt liv är också en viktig del utanför jobbet och när middagar eller andra aktiviteter arrangeras tillsammans med vänner och familj gör sig Michaelas roll som projektledare sig påmind. Att vara spindeln i nätet är något hon gillar starkt.

Hur kom det sig att du sökte dig till Tenant & Partner?

– Till en början väcktes min nyfikenhet för T&P via en anställd som pratade väldigt gott om företaget. Medarbetaren tyckte att rollen inom etablering skulle passa mig, varpå jag gjorde en ansökan. Jag lockades av T&P som ett modernt företag med ett helhetsgrepp i allt från stark drivkraft för nöjda kunder till fokus på hälsa, framtiden, människan och hållbarhet.

Berätta något vi inte visste om dig?

– Att jag utöver min högskoleingenjörsexamen även är utbildad hudterapeut. Jag har tidigare arbetet på spa, hudklinik och drivit eget företag inom hudvård. Under en annan spännande tid i livet arbetade jag på kryssningsfartyg i USA.

Så roligt att ha dig hos oss Michaela, åter igen: Välkommen!

Vill ni kunna lita på att allt faller på plats och händer i rätt ordning, i rätt tid och enligt budget under er företagsflytt?
Kontakta gärna Michaela så hjälper hon er:
michaela.linden@tenantandpartner.com
076-541 02 06