John Svanström välkomnas till Tenant & Partner

Varmt välkommen säger vi till John Svanström som under hösten blivit en del av Tenant & Partner. John har under hela sitt yrkesliv arbetat med försäljning och ledarskap i varierande former, närmast i rollen som fastighetsmäklare och dessförinnan 10 år på SATS i olika befattningar. Han bor på Lilla Essingen med sin familj och när kalendern tillåter så reser han gärna med familj och vänner. John har en förkärlek till Italien – framförallt fotbollen, modet, musiken och maten. På fritiden gillar han att röra på sig och för tillfället är det gymmet och padel som lockar mest. 

Hur kom det sig att du sökte till T&P?  

-Jag vill gå till arbetet och växa tillsammans med duktiga kollegor och bidra till något som verkligen skapar värde för kunden och samhället. För mig var det viktigt att vara en del av en framgångsrik organisation med höga ambitioner i en spännande bransch. Mina förväntningar var höga när jag började men alla mina förhoppningar om att finna en riktigt inspirerande arbetsplats har besannats, säger John.  

Hur trivs du på T&P hittills?  

-Jag älskar att det är hög kompetensnivå och att vi verkligen strävar efter och utgår från att skapa värde för våra kunder. För mig är det viktigt att utvecklas och bli mitt bästa jag och det finns det verkligen utrymme för i en självledande organisation. Det i kombination med en härlig kamratskap och värme gör det för mig till den bästa arbetsplatsen, berättar John.  

Har du någon dold talang?  

-Haha, det vet jag inte men jag är hyffsat snabb i löpning på korta distanser, avslutar John. 

Behöver ni hjälp med ert lokalprojekt eller vill ni kanske säga grattis till nya tjänsten?  

Här är Johns kontaktuppgifter: 

John Svanström 

john.svanstrom@tenantandpartner.com 

076-5451714