En ny kollega som är van med många bollar i luften

Tenant & Partners kompetensgrupp Etablering får förstärkning genom Johan Lindberg. Efter en utbildning inom data och telekommunikation på Nackademin började Johan jobba med teknikfokus på Tele2, där han blev kvar i 20 år. Resan inom företaget började med en praktikplats som övergick till fast anställning där Johan fick vara med under utbyggnaden av mobilnäten 2G, 3G & 4G. När Tele2 bestämde sig för att bygga nytt huvudkontor i Kista fanns Johan med i den ansvariga projektgruppen, det var där intresset för fastighetsbranschen väcktes.

Att Johan är van med många bollar i luften vet vi, han har nämligen en mångårig handbollskarriär på elitnivå i bagaget. Junior EM guld och 15 st A-landskamper hamnar högt upp på meritlistan tillsammans med många år i elitserien spelandes för Tumba, Sävehof och GUIF.

Nu har den egna elitkarriären bytts ut mot idrott med kidsen där åtskilliga timmar ägnas på både handbolls- och fotbollsplanen. Familjen ligger Johan varmt om hjärtat och fritiden spenderas gärna tillsammans med dem.

Hur kom det sig att du sökte dig till Tenant & Partner?

– När Tele2 skulle genomföra lokalbyte och samtidigt en förändring till aktivitetsbaserad arbetsplats märkte jag att behovet för teknikanpassning var stort. Jag lärde mig framförallt hur viktig roll tekniken har på en modern arbetsplats där vi ofta förväntar oss att tekniken skall fungera automatiskt i exempelvis konferens och mötesrum. Även om vi kommit en bra bit på vägen i dagens digitala samhälle finns det mycket kvar att utveckla.

Jag vill helt enkelt fortsatt vara med och påverka teknikresan som många företag står inför, därför blev valet enkelt när Tenant & Partner hörde av sig. En minst lika viktig anledning att det blev just Tenant & Partner är deras syn på hälsa, träning och välmående vilket passar mig perfekt som f.d. elitidrottare.

Slutligen, hur går det för Sverige i fotbolls VM?

– Med tanke på att det var 12 år sedan Sverige sist var med i VM tror jag det blir svårt att gå vidare till åttondelsfinal. Vi kan säkerligen vinna matchen mot Sydkorea, sedan tror jag tyvärr det blir tufft i resterande matcher i gruppspelet. Men hjärtat säger såklart VM Guld!

Kul att ha dig här Johan, välkommen!

Hur ser det ut med teknikanpassningen på er arbetsplats?
Kontakta Johan så berättar han mer!
johan.lindberg@tenantandpartner.com
070 – 790 99 88